Αποκάλυψη: Ξεμπλοκάρονται οι διαδικασίες για τον Σκαφιδαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η παρουσία του Μιχάλη Μπούση σε Σπάτα, Ρέντη δεν έγινε τυχαία και ούτε ήταν ξαφνική. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που έρχονται μέσα στους πρώτους μήνες του 2021.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μαζί με τον Ηλία Πουρσανίδη επισκέφτηκαν τα αθλητικά κέντρα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού σε μια κίνηση που ήταν προγραμματισμένη και έχει άμεση σύνδεση με τα έργα τόσο εντός του ΒΑΚ όσο και με την περιοχή του Σκαφιδαρά. Στον ΟΦΗ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για τα έργα που πρόκειται να γίνουν στο “Βαρδινογιάννειο” και αφορούν τον πλήρη εκσυγχρονισμό του αθλητικού κέντρου της ομάδας με υπερσύγχρονες αίθουσες και υπηρεσίες για όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όμως ο κύριος λόγος που ο Μιχάλης Μπούσης με τον Ηλία Πουρσανίδη βρέθηκαν σε Ρέντη, Σπάτα έχει να κάνει με τις διαδικασίες που αφορούν την έκταση 160 στρεμμάτων στην περιοχή του Σκαφιδαρά. Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες αρχίζουν να ξεμπλοκάρονται, κάτι που είναι εις γνώση τόσο του Δήμου Ηρακλείου, όσο και της ΠΑΕ ΟΦΗ και μέσα στους πρώτους μήνες του 2021 αναμένεται να γίνει η δημοπράτηση της έκτασης στον Σκαφιδαρά – κάτι που σημαίνει πως θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την δημιουργία ενός ισχυρού ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο αγωνιστικά. Αξίζει να αναφέρουμε πως η περιοχή στον Σκαφιδαρά, προκειμένου να μην δημιουργούνται παρερμηνείες, δεν έχει σχέση με την διπλή ανάπλαση στον χώρο που βρίσκεται σήμερα το αεροδρόμιο Ηρακλείου και την πρόταση των μελετητών για ανταλλαγή της έκτασης που αφορά το “Γεντί Κουλέ” με ανάλογο χώρο στην Αλικαρνασσό.

Η επίσκεψη στα δύο αθλητικά κέντρα δεν θα είναι η μοναδική καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες καθώς όσο περνάει ο καιρός στην ΠΑΕ θέλουν να είναι πανέτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, τόσο από πλευράς τεχνογνωσίας όσο και από την πλευρά των εργασιών που πρέπει να γίνουν σε όλες τις υποδομές που αφορούν τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook