Ενδιαφέρον από Λατινική Αμερική για Φερέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γενάρης έρχεται και εκτός από μεταγραφές δεν αποκλείεται να προκύψουν και αποχωρήσεις με πιθανό υποψήφιο τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για το 2021, αρχής γενομένης από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τις επαφές για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ ωστόσο πέρα από τις προσθήκες, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ένας εκ των υποψηφίων είναι και ο Φερέιρα προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μετά από 10 μήνες αγωνιστικής αποχής.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και μόλις επέστρεψε, υπέστη θλάση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για 8 εβδομάδες επιπλέον. Η μεταγραφή του Φερέιρα αποτέλεσε μια σημαντική αγωνιστική επένδυση για τον ΟΦΗ όταν αγοράστηκε από την Κουρίκο Ουνίδο το καλοκαίρι του 2019 υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 στο φιλικό με τον Πλατανιά, στην συνέχεια επανήλθε στην δράση και τον περασμένο Φλεβάρη υπέστη ρήξη χιαστών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τους επόμενους 10 μήνες.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως στον ΟΦΗ εξετάζουν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός για το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να πάρει παιχνίδια και χρόνο συμμετοχής καθώς αγωνίζεται σε μια θέση που, πλέον, η ομάδα είναι υπερπλήρης με την παρουσία των Στάρτζεον, Σολίς, Τσιλιανίδη αλλά και του Γρίβα που έχει δείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ΟΦΗ. Ήδη όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του Φερέιρα έχει μεταφέρει στον ΟΦΗ το ενδιαφέρον ομάδων από την Λατινική Αμερική και μένει να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει στο Ηράκλειο πιο δυνατός και πιο έτοιμος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook