Τι ισχύει με Νέιρα, ΟΦΗ, Απόλλωνα Λεμεσού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα kerkida.net αναφέρει πως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό ενώ οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με τον ΟΦΗ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η είδηση από την Κύπρο ότι ο Χουάν Νέιρα βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού πέρασε μια βόλτα και από αθλητικές ιστοσελίδες του Ηρακλείου ωστόσο η πραγματικότητα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, είναι κάπως διαφορετική. Αφενός ο Χουάν Νέιρα έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 με τις πληροφορίες από την Κύπρο να αναφέρουν πως οι Κύπριοι τον θέλουν για τώρα και όχι για του χρόνου. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Απόλλωνας θέλει να πάρει τον Αργεντινό θα πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΟΦΗ. Κάτι που δεν έχει συμβεί.

Συν τοις άλλοις πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως δηλώνεται άγνοια για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού.

Πάμε τώρα και στο τι γίνεται ανάμεσα σε ΟΦΗ και Νέιρα. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή εδώ και αρκετό καιρό εκφράζοντας την κοινή επιθυμία να πορευτούν μαζί και μετά το καλοκαίρι του 2021 οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Νέιρα. Τόσο ο ΟΦΗ αλλά κυρίως ο ίδιος ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει στην ομάδα και το έχει εκφράσει στις συζητήσεις του με τον σύλλογο. Ήδη θα συμπληρώσει τριετία στην ομάδα, εκείνος και η οικογένεια του ζουν στο Ηράκλειο κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και πρόθεση όλων των μελών του είναι να συνεχίσουν εδώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook