Το θέμα Νέιρα δεν πρέπει να συρθεί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έφυγε από το Ηράκλειο παρότι ήθελε ο ΟΦΗ να μείνει.

Ο Αργεντινός που από 1η Ιανουαρίου 2021 μπορεί να υπογράψει για το επόμενο καλοκαίρι και πως το θέμα της παραμονής του δεν πρέπει να γίνει σήριαλ.

Το Gentikoule αποκάλυψε χθες το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Χουάν Νέιρα. Κόντρα στην αναπαραγωγή για το (υπαρκτό) ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού για τον χαφ του ΟΦΗ, η πραγματικότητα είναι πως το club είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Αργεντινό και του έχει δείξει πως θέλει να τον κρατήσει. Τα συμβόλαια πολλές φορές δεν είναι μόνο θέμα οικονομικό. Είναι  θέμα σεβασμού, πόσο πολύ υπολογίζεις έναν παίκτη που εδώ και δύο χρόνια αποτελεί μια από τις αγωνιστικές κολώνες σου. Το σημαντικό λοιπόν σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο ίδιος ο Νέιρα θέλουν να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Ο ΟΦΗ έχει δείξει πως όποιον παίκτη θέλει να κρατήσει, τον κρατάει. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έφυγε από το Ηράκλειο παρότι ήθελε ο ΟΦΗ να μείνει. Από τον Γενάρη του 2019 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι έφυγαν από την ομάδα εκείνοι που δεν υπολογίζονταν. Και για να τα λέμε τα πράγματα ως έχουν, δεν ήταν όλοι εύκολες περιπτώσεις. Ο Μεγιάδο για παράδειγμα βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο εκπρόσωπος του είχε έντονες πιέσεις από τον Τσάβι Ρόκα για να ανηφορήσει στην Αθήνα αλλά ο ΟΦΗ, με σωστούς χειρισμούς, όχι μόνο τον κράτησε στην Κρήτη αλλά τον “έδεσε” και συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Το ότι ΟΦΗ και Νέιρα θέλουν να συνεχίσουν μαζί, είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι πως ο Αργεντινός είναι ευχαριστημένος από την ζωή στο Ηράκλειο, τις συνθήκες που έχει συναντήσει στην ομάδα και δεν επιθυμεί να φύγει. Όμως από εκεί και πέρα, επειδή ο Νέιρα έχει ανεβάσει την χρηματιστηριακή αξία του στο Ηράκλειο, μέσω του ΟΦΗ, δεν θα μείνει δίχως προτάσεις. Ειδικά από την 1η Ιανουαρίου και μετά θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει για την σεζόν 2021 – 2022. Και ο ΟΦΗ δεν πρέπει να το κάνει σήριαλ, ούτε να το αφήσει την υπόθεση να ξεφύγει από τα χέρια του. Προς το παρόν δεν έχει ξεφύγει, ούτε δείχνει διάθεση να το κάνει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook