Για τρεις μήνες μετακομίζει στο Παγκρήτιο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συνέχεια του χθεσινού αποκλειστικού ρεπορτάζ του Gentikoule για τη νέα εποχή στο ΒΑΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μετακόμιση θα γίνει σε χρονικό ορίζοντα τριών μηνών.

Το Gentikoule αποκάλυψε την Τετάρτη την μετάβαση του ΟΦΗ στη νέα εποχή με το επικείμενο κλείσιμο του ΒΑΚ ώστε να πραγματοποιηθεί μια πλήρης αναμόρφωση όλων των χώρων του αθλητικού κέντρου της ομάδας και να υπάρξει γιγάντωση σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε ο τρόπος λειτουργίας μιας ομάδας δεν κρίνεται μόνο βάσει όσων βλέπουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς. Και στον ΟΦΗ το πλάνο είναι δεδομένο: Να γιγαντωθεί ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης από την πλήρη αναμόρφωση του αθλητικού κέντρου του ΟΦΗ και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η τεράστια επένδυση στην έκταση 160 στρεμμάτων στον Σκαφιδαρά που πρόκειται να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πέραν όσων αποκάλυψε χθες το Gentikoule, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις ανάμεσα στον Δήμο Ηρακλείου και την ΠΑΕ ΟΦΗ για την χρήση του βοηθητικού γηπέδου του Παγκρητίου, εκεί όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις, αφορούν το επόμενο τρίμηνο. Κάτι που σημαίνει πως στο χρονοδιάγραμμα που υπάρχει στον ΟΦΗ για την ολοκλήρωση των έργων στο “Βαρδινογιάννειο”, τα έργα πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάρτιο με Απρίλιο του 2021. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει πλήρης ανακατασκευή των τεσσάρων γηπέδων ενώ μόλις ολοκληρωθούν ζητήματα γραφειοκρατικής φύσης θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την επέκταση των κτιρίων εντός του αθλητικού κέντρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook