Αναστόπουλος: “Πρέπει να βασιζόμαστε πάντα σε μια 20αδα παικτών”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά την μέτρια εμφάνιση του ΟΦΗ, ο Νίκος Αναστόπουλος υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι συνεχίζουν από τον Αύγουστο χωρίς να έχουν κάνει καθόλου διακοπές.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφερόμενος στη νίκη – πρόκριση επί της Παναχαϊκής είπε αρχικά: “Η Παναχαϊκή ήταν πολύ καλή, είχε αρκετές ευκαιρίες εμείς σκοράραμε σε ένα καίριο σημείο του παιχνιδιού και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Την ξεχνάμε από σήμερα γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο ΟΦΗ δεν έκανε ούτε διακοπές, ούτε Χριστούγεννα θα κάνουμε γιατί παίζουμε στις 28 Δεκεμβρίου, ούτε Πρωτοχρονιά γιατί στις 3 παίζουμε στα Γιάννενα”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές πήραν ευκαιρίες όμως δεν ανταποκρίθηκαν, ο Αναστόπουλος πρόσθεσε “σε έναν μαραθώνιο δεν μπορείς να φαντάζεσαι ούτε σε 11 ούτε σε 15 παίκτες. Εγώ είδα ότι έπρεπε να μπουν στο παιχνίδι και αυτο αποφάσισα. Σημασία έχει ότι μπήκαν παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρονο συμμετοχής. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Για αυτόν τον λογο λέω ότι πρέπει να βασιζόμαστε σε μια 20αδα παικτών”.

Τέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Πάτρα… “Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με μια Παναχαϊκή που με εντυπωσίασε. Γνωρίζετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος όταν έρχομαι στην Πάτρα και βλέπω φίλους που με αγαπούν και τους αγαπάω. Εύχομαι ολόψυχα και λέω αυτό που αισθάνομαι, ότι δηλαδή η Παναχαϊκή ανήκει και πρέπει να επανέλθει στην φυσική της θέση. Αυτή η Παναχαϊκή είναι καθαρά έργο του κυρίου Κούγια”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook