Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Sdna.gr: “Ένα εκπληκτικό γκολ του Γιώργου Μανθάτη έβαλε τη σπίθα και ο Παναιτωλικός πήρε φωτιά στο ματς με τον ΟΦΗ, ανατρέποντας μέσα σε πέντε λεπτά το 0-1 για να πάρει σπουδαία νίκη στην αυλαία του 2021”

To10.gr: “Ένα τρίλεπτο στα τελευταία λεπτά του ματς κόντρα στον ΟΦΗ ήταν αρκετό για τον Παναιτωλικό που έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 2-1 των Κρητικών και πήρε βαθμολογική ανάσα. Έχασε πέναλτι ο Μάζουρεκ στο 0-1, αποβλήθηκε ο Νέιρα στις καθυστερήσεις”.

Sport-fm.gr: “Ψυχάρα ο Παναιτωλικός τούμπαρε τον ΟΦΗ! Παρά το προβάδισμα του ΟΦΗ και το χαμένο πέναλτι του Μάζουρεκ, οι αλλαγές του Δέλλα έφεραν την ανατροπή και ο Παναιτωλικός μπήκε με νίκη (2-1) στο 2021”.

Sport24.gr: “Τρίποντο με ανατροπή σε δύο λεπτά. Ο Παναιτωλικός πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten με 2-1 πετυχαίνοντας ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά”

Gazzeta.gr: “O Παναιτωλικός πήρε μια απίθανη νίκη στο Αγρίνιο, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έχασε και πέναλτι επικράτησε 2-1 του ΟΦΗ, με τις αλλαγές του Δέλλα (Μανθάτης, Ματσόλα, Τζανακάκης) να είναι οι… πυλώνες της ανατροπής! Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Στάικο, ο Σωτηρίου έπιασε το πέναλτι του Μάζουρεκ, κόκκινη ο Νέιρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook