Ναζαρίνο Σολίς: 34 λεπτά μετά από έξι μήνες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά αντ’ αυτού προτιμήθηκε ο Τσιλιανίδης που είχε να παίξει από τον περασμένο Μάρτη.

Ο Ναζαρίνο Σολίς ήρθε στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι ως μια μεταγραφή που θα έκανε την διαφορά. Δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς, προερχόταν από μια γεμάτη χρονιά με την Αλντοσίβι ωστόσο έξι μήνες μετά αποτελεί έναν παίκτη – φάντασμα για το ρόστερ του ΟΦΗ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί μόλις 34 λεπτά με την τελευταία συμμετοχή του να είναι τον περασμένο Οκτώβρη κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ μετράει και μια ακόμα στο ματς με την Λαμία του πρώτου γύρου.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αντιμετώπισε δύο προβλήματα τραυματισμών μέσα στην χρονιά ωστόσο έχει επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων εδώ και έναν μήνα περίπου. Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ και μετά έχει επιστρέψει στις αποστολές δίχως ωστόσο να έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Αποκορύφωμα ήταν η αναμέτρηση του Αγρινίου όπου παρότι είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον Τσιλιανίδη, επελέγη ο τελευταίος που δεν έχει παίξει από τον περασμένο Μάρτη. Το γιατί και αν δεν υπολογίζεται ο Σολίς είναι κάτι που το γνωρίζουν στον ΟΦΗ ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως ο Αργεντινός δεν βρίσκεται σε προτεραιότητα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook