Παπαπαναγής: “Σε δύο μέρες έχουμε δύο χαρμόσυνα νέα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο άμεσος συνεργάτης τυ Σίμου, που εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή σήμερα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη, αλλά και για την εικόνα του ΟΦΗ στη νίκη επί της Λαμίας (2-0).

Τα όσα είπε ο Περικλής Παπαπαναγής μετά το ματς στο κανάλι του OΦΗ στο youtube:

“Κάναμε δώρο στον προπονητή μας για τα δίδυμα που περιμένει. Σε δύο μέρες θα έχουμε δύο χαρμόσυνα νέα στην ομάδα, μετά την σημερινή μας νίκη.

Ο αγώνας κρίθηκε στην ενέργεια των παικτών. Κατέθεσαν δυνάμεις. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και την πίστη στο πλάνο.

Το άγχος και πίεση είναι δεδομένη, αλλά δεν την νιώθουμε. Ευπρόσδεκτη η νίκη. Είναι ένα… λιθαράκι στους στόχους μας. Δεν μας διώχνει το άγχος,  γιατί δεν υπήρχε ποτέ στην ομάδα μας.

Επιλέξαμε το ίδιο σύστημα με το Αγρίνιο γιατί ήμασταν ευχαριστημένοι και δεν είχαμε λόγο να αλλάξουμε. Είχαμε τον έλεγχο εκεί, αλλά “πληρώσαμε” δύο ολιγωρίες. Αλλάξαμε μόνο δύο πρόσωπα σήμερα, όχι το πλάνο.

Ο Σολίς είχε έναν τραυματισμό. Τον πήγε πίσω. Χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Θα έρθει η ώρα του. Δεν είναι… ανέτοιμος, βελτιώνεται. Θα τον δούμε σύντομα.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το πλάνο σε πάει κάπου. Δουλεύουμε και έχουμε πίστη στην ομάδα μας. Ο Γενάρης είναι βαρύς μήνας, Χρειάζεται σοβαρότητα. 

Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Θα δούμε αν θα κάνουμε φρεσκάρισμα. Το ματς με τον Ατρόμητο είναι ένα από τα ματς του Γενάρη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook