Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το ΟΦΗ – Λαμία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία.

Sdna.gr: “Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στάικου (33΄) και έναν «κεραυνό» του Βαφέα (85΄) ο ΟΦΗ επικράτησε (2-0) της Λαμίας και έπειτα από δύο σερί ήττες, επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών – Οι Κρητικοί είχαν κι ένα δοκάρι με τον Βούρο (39΄) κόντρα στους Φθιώτες, οι οποίοι…φάνηκαν μόνο στο δεύτερο 45λεπτο.”

To10.gr: “Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ που επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο «Γεντί Κουλέ» και πλησίασε στον έναν βαθμό από τον Βόλο και την εξάδα. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και χάρη στα γκολ των Στάικου και Βαφέα πήραν το πολύτιμο τρίποντο σε αντίθεση με την ομάδα της Φθιώτιδας που έμεινε στη μεγάλη νίκη επί του Άρη και συνεχίζει να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας.”

Sport-fm.gr: “Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο ΟΦΗ με σοβαρή και μεστή εμφάνιση επικράτησε με 2-0 της Λαμίας στο Ηράκλειο με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες. Αρκετά καλοί και σταθεροί στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί, διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το υπέρ τους αποτέλεσμα στο δεύτερο μέρος φτάνοντας στο τρίποντο.”

Sport24.gr: “Χωρίς τον Γιώργο Σίμο στον πάγκο που θα γίνει πατέρας, αλλά με τον Περικλή Παπαπαναγή στα ηνία, ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τη Λαμία στο “Γεντί Κουλέ” για την 15η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Στάικος με πέναλτι και ο Βαφέας με υπέροχο πλασέ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΟΦΗ μετρά πλέον πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες και είναι 8ος στη βαθμολογία. Η Λαμία παραμένει ουραγός, 14η, με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες.”

Gazzeta.gr: “To πάθημα του Αγρινίου, έγινε μάθημα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν άφησαν τη Λαμία να… ελπίζει στο φινάλε, καθώς με τα γκολ των Στάικου (πέναλτι) και Βαφέα επικράτησαν 2-0 και επέστρεψαν στα τρίποντα!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook