Οι κλοπές όλης της χρονιάς δείχνουν στόχευση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η διαιτησία του Βάτσιου στο Περιστέρι αποτέλεσε την κορυφή στην λίστα με τα αίσχη που έχει αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ στην φετινή σεζόν. Από αντικανονικά γκολ μέχρι ανύπαρκτα πέναλτι διαιτητές και var έχουν εγκληματήσει εις βάρος του.

Οι μνήμες όλων όσων συνέβησαν στο Περιστέρι δύσκολα θα χωνευτούν και είναι νωπές. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κόσμος του ΟΦΗ βγαίνει στα κάγκελα με όσα βλέπει και όλα τα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί φέρνουν φαρδιά – πλατιά την σφραγίδα του Κλάτενμπεργκ. Οι ορισμοί του Άγγλου σε παιχνίδια του ΟΦΗ μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν αλλά και να κινήσουν υποψίες για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στο club. Εκτός και αν ο Κλάτενμπεργκ κάνει άλλες σκέψεις και φέρεται εκδικητικά για όσα ειπώθηκαν μετά το σκάνδαλο στην Τρίπολη. Η αρχή έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο όταν στο πρώτο ημίχρονο ο Μανούσος κάνει το 0-1, σε μια πεντακάθαρη περίπτωση οφσάιντ και ενώ ο Ζαχαριάδης βλέπει την φάση από το var κατοχυρώνει κανονικά το γκολ. Μια αγωνιστική μετά, ο ΟΦΗ παίζει στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο Μάτος ανατρέπει στο 1-0, τον Σαρδινέρο ο Τζοβάρας αρχικά και στην συνέχεια ο Τζήλος από το var κλείνουν τα μάτια σε πεντακάθαρη περίπτωση πέναλτι.

Δεκαπέντε μέρες αργότερα στην Τρίπολη ο Παπαδόπουλος καταλογίζει πέναλτι εις βάρος του Σελίμοβιτς μετά από διεκδίκηση της φάσης με τον Μπαράλες και ένα λεπτό αργότερα δείχνει πόσο… ευαίσθητος είναι αποβάλλοντας τον στόπερ του ΟΦΗ σε μια υποτιθεμένη αψιμαχία μεταξύ των δύο παικτών. Η ιστορία συνεχίζεται στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όπου παρότι ο ΟΦΗ δεν είναι καλός, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται, ο Φατιόν πατάει τον Νέιρα – ο Σιδηρόπουλος είναι μπροστά – όμως παρ’ όλα αυτά δεν αποβάλλει τον Αλβανό μέσο. Για το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Λαμία, όλοι είδαν με τι σπουδή σφύριζε ο Ζαχαριάδης, παρότι δεν υπήρξε φάση που να κρίνει το παιχνίδι και φτάνουμε στην αλητεία του Περιστερίου που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ειδικά όταν μιλάμε για τις παραπάνω περιπτώσεις, δεν μπορεί να γίνει κουβέντα περί ανθρώπινων λαθών. Βλέποντας κάποιος τις αποφάσεις δεν γίνεται να πιστέψει ότι είναι ανθρώπινα λάθη γιατί μαζεύονται πολλά και κυρίως κατά σύμπτωση εις βάρος του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook