Μετρημένα τα κουκιά ενόψει ΠΑΟΚ για τον αντί – Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιστροφές δεν προβλέπονται ενόψει ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια παραμένουν περιορισμένες οι επιλογές για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ παίρνουν την τελευταία ανάσα τους σήμερα, με το ρεπό, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα – βουνό με τα συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου. Από το πρωί της Τετάρτης ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στις προπονήσεις, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προβλέπεται κάποια επιστροφή, με εξαίρεση ίσως τον Γιαννούλη, και κατά συνέπεια ο Γιώργος Σίμος έχει στην διάθεση του τις ίδιες επιλογές για τον πιθανό αντικαταστάτη του Μιγκέλ Μεγιάδο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στο Περιστέρι.

Αυτήν την στιγμή άλλωστε οι μόνοι διαθέσιμοι κεντρικοί χαφ είναι οι Στάικος, Μπαλογιάννης, Νέιρα που αλλάζουν μεταξύ τους στις τελευταίες αγωνιστικές, οπότε γίνεται αντιληπτό πως δεν προβλέπονται αλλαγές στα χαφ για το παιχνίδι της Κυριακής. Βέβαια στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει προσφέρει ως λύση πρώτης γραμμής ο Νίκος Βαφέας που τα πήγε εξαιρετικά παίζοντας ως αμυντικό χαφ αλλά το να ξεκινήσει βασικός σε αυτήν την θέση κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα ενδεχόμενο που δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook