Κίνηση ανθρωπιάς και καρδιάς από τους συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι εκτός από την αγάπη του για την ομάδα ξέρει να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο. Και για ακόμα μια φορά το έκανε πράξη καθώς αυτές τις δύσκολες ώρες για τους συμπολίτες μας, δεν ξέχασε να δώσει την βοήθεια του σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, “Snakes 4”, “Kρήτες 4 Θόδωρος Παπαδόπουλος“, μετά από προσπάθειες τους συγκεντρώθηκαν τρόφιμα που θα μοιραστούν μέσω συσσιτίων σε τρεις ενορίες της πόλης του Ηρακλείου. Μια κίνηση που αν μη τι άλλο, αποτυπώνει και τον τρόπο σκέψης των οργανωμένων και μη φιλάθλων του ΟΦΗ που την περίοδο των εορτών δεν ξέχασαν όλους εκείνους που χρειάζονται βοήθεια.

Η ανακοίνωση

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε,εμείς οι φίλοι του Ο.ΦΗ. πήραμε μια πρωτοβουλία. Προσπαθήσαμε με την βοήθεια και άλλων συνανθρώπων μας επώνυμων (S/M Χαλκιαδάκης και κομμωτήρια GP Passos) και ανώνυμων, συγκεντρώσαμε τρόφιμα για όσους συνανθρώπους στερούνται ακόμα και αυτά.

Με την βοήθεια της εκκλησίας θα δημιουργηθούν συσσίτια στις ενορίες Αγία Τριάδα, Άγιος Γεώργιος Πόρου και Παναγία Μπεντεβή για όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η αγάπη μας για τον συνάνθρωπο πρέπει να είναι έμπρακτη και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε όλοι μας καθημερινά.

Είμαστε εδώ, είμαστε μαζί…

Λέσχη Φίλων Ο.Φ.Η.

SNAKES -4- Heraklion Club

ΚΡΗΤΕΣ -4- Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ