Παραιτήθηκε το ΔΣ και τυπικά…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο ημέρες πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της 30ης Δεκεμβρίου, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσαν και εγγράφως τις παραιτήσεις τους όπως είχε γίνει γνωστό στην συνέντευξη τύπου του Νίκου Μαχλά.

Οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ της Κρητικής ΠΑΕ πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης και ο μόνος που δεν προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια ήταν ο Νίκος Μαχλάς – κάτι που αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες ώρες. Αυτή η ενέργεια από την πλευρά των μελών της διοίκησης του ΟΦΗ ήταν αναμενόμενη καθώς ο Μαχλάς είχε πει στην συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από δύο εβδομάδες ότι θα προχωρούσαν όλοι σε παραιτήσεις ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέας διοίκησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το καταστατικό της ΠΑΕ, ο ΟΦΗ θα οδηγηθεί σε διοίκηση πρωτοδικείου εφόδον δεν κατατεθεί ψηφοδέλτιο στις εκλογές που έχουν προκυρηχθεί για την Γενική Συνέλευση της 30ης Ιανουαρίου. Τότε, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ – ως μεγαλομέτοχος της τάξης του 20% – είναι υποχρεωμένος να καταθέσει στο Πρωτοδικείο μια λίστα 11 προσώπων και μέσα από αυτή θα προκύψει η νέα, προσωρινή, διοίκηση που θα είναι υποχρεωμένη να βρει μια νέα μόνιμη λύση για τον σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook