Στο όριο και ο Γαλανόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά τους Κάρολ και Μπουλούτ και ο Άρης Γαλανόπουλος, ο οποίος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό βρίσκεται στο όριο των καρτών καθώς στο παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας δέχθηκε την 3η κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.

Γράφαμε πριν λίγες μέρες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του ΟΦΗ όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσιάζονται ιδιαίτερα απρόσεκτοι καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος, έχει στερηθεί λόγο καρτών μέχρι στιγμής τους Μάντζιο, Ταυλαρίδη και Ζόρντι Λόπεζ. Και αν για τον πρώτο η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη ήταν άδικη, δεν συμβαίνει το ίδιο στους άλλους δύο, όπως και με τους Κάλαϊτζις και Γεωργίου οι οποίοι θα απουσιάσουν στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Η απουσία των δύο αυτών παικτών δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τον Νίκο Αναστόπουλο καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ καλείται να αποφασίσει σε πιο από τα 4 επόμενα παιχνίδια δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μίρνες Σίσιτς. 

Το άσχημο για τον ΟΦΗ είναι πως και ο Άρης Γαλανόπουλος στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συμπλήρωσε 3 κίτρινες και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στα επόμενα παιχνίδια όπως και οι Κάρολ και Μπουλούτ που είναι στο όριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook