Αγώνας δρόμου για Γεωργίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Γεωργίου “κληρονόμησε” ένα πρόβλημα τραυματισμού στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση στους “Ζωδιμάδες”. Ξεκαθαρίζει μέχρι την Κυριακή και για Παπουλή-Μποντόρ

Η ήττα από τον Λεβαδειακό ίσως να μην άφησε μόνο βαθμολογικές απώλειες για τον ΟΦΗ, καθώς ο Γιώργος Γεωργίου στο παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας “κληρονόμησε” ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός του ΟΦΗ αν και αρχικά φαινόταν να μην μπορεί να συνεχίσει τελικά “έσφιξε” τα δόντια και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση. Ο Γεωργίου ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση της Πέμπτης κάτι που θα γίνει και στην σημερινή προπόνηση. Ο Νίκος Αναστόπουλος θα περιμένει τις επόμενες μέρες να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των πολύπειρου αμυντικού.

Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ για τον τεχνικό του ΟΦΗ καθώς οι Μποντόρ και Παπουλής, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό λόγο των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, συνεχίζουν να  νιώθουν ενοχλήσεις και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Τρίτης.

H προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι στα Γιάννενα θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 15:30 στο αθλητικό κέντρο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook