Ο Καστάνιος θα βοηθήσει αν τον βοηθήσει και η ομάδα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ολλανδός επιθετικός, στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός άνοιξε λογαριασμό και παρότι έδειξε πως δεν είναι έτοιμος 100% φανέρωσε πτυχές της ποδοσφαιρικής αξίας του.

Ο Λουκ Καστάνιος έκανε σεφτέ στα γκολ με την φανέλα του ΟΦΗ σκοράροντας με έναν πολύ ωραίο τρόπο και πλασέ πάνω στην κίνηση δείχνοντας πως είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα ώστε να λύσει το αξεπέραστο πρόβλημα που παρουσιάζεται στην επίθεση της. Ο ΟΦΗ σκόραρε ξανά κόντρα στον Βόλο, για πρώτη φορά μετά τις 7 του Γενάρη και πράγματι δεν είναι υπερβολή – βάσει στοιχείων – να πούμε πως γίνεται ο πρώτος επιθετικός που σκοράρει στην φετινή σεζόν μιας και τα υπόλοιπα γκολ δεν τα είχε πετύχει κανένας συμπαίκτης του που να αγωνίζεται σε αυτήν την θέση ενώ οι Γιάννου, Γκαργκαλατζίδης είναι άκαπνοι μετά από 22 αγωνιστικές.

Η εικόνα του Ολλανδού στο παιχνίδι με τον Βόλο έδειξε πως ο 29χρονος φορ είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ακόμα και αν δεν είναι έτοιμος 100%. Ωστόσο για να φανεί και ο Καστάνιος, θα πρέπει να βοηθηθεί και από τους συμπαίκτες του. Η εικόνα του Καστάνιος στο πρώτο ημίχρονο να προσπαθεί να πάρει θέση στην περιοχή του Βόλου και να μην μπορεί να τον εκμεταλλευτεί κάποιος εκ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ δείχνει το μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε στον δημιουργικό τομέα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook