Εισβολή στην προπόνηση και λεκτική επίθεση στους παίκτες: “Σώστε την ομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

100 περίπου οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν στην προπόνηση που έγινε στο Παγκρήτιο με έντονο διάλογο και αρκετά “γαλλικά” προς τους ποδοσφαιριστές. 

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Τετάρτης που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο περίπου 100 οπαδοί επισκέφτηκαν το Παγκρήτιο και μιλώντας σε πολύ άγριο ύφος προς εκείνους τους έθεσαν προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ να είναι σε πολύ δυσχερή θέση. Από την κουβέντα δεν έλειψαν τα “γαλλικά” και το κράξιμο και δεν γλύτωσε κανένας ποδοσφαιριστής. Η κατάσταση ήταν τεταμένη με τους οπαδούς του ΟΦΗ να τονίζουν απευθυνόμενοι προς τους ποδοσφαιριστές: Πήγαν να πιάσουν την συζήτηση οι αρχηγοί με τον Γιώργο Σίμο όμως διεκόπησαν και τους είπαν πως θα μιλήσει μόνο ο κόσμος: «Τόσο καιρό μας έχετε δημιουργήσει πρόβλημα στην ψυχολογία και στις οικογένειες μας από εδώ και πέρα θα σας δημιουργήσουμε και εμείς και θα μας βρίσκετε μπροστά στην καθημερινότητα σας. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ταλαιπωρημένος αλλά υπερήφανος και με αξιοπρέπεια. Δεν μπορείτε εσείς να παίζετε με την ψυχολογία μας, εσείς είστε περαστικοί ενώ εμείς θα είμαστε εδώ για χρόνια. Βάλτε στην άκρη τα μεταξύ σας και βάλτε το εμείς και την ομάδα από πάνω από το εγώ σας και σώστε την.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε, παραπάνω, και περισσότερο από την λεκτική επίθεση προς τους παίκτες και μετά από 20 λεπτά οι οπαδοί του ΟΦΗ αποχώρησαν από το Παγκρήτιο Στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook