Πως θα μπει τέλος σε αυτό το μαρτύριο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι ημέρες περνούν, ο ΟΦΗ δεν κερδίζει και το Σάββατο έρχεται ένα (ακόμα) ματς που δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Βασικά το ερώτημα είναι ρητορικό. Ουδείς μπορεί να απαντήσει στο πότε θα μπει τέλος σε αυτήν την περιπέτεια που περνάει ο ΟΦΗ μέσα στο 2021. Ο ΟΦΗ αγνοεί τη νίκη από τις 7 του Γενάρη και εντελώς συμπτωματικά την ημέρα του παιχνιδιού με την ΑΕΛ συμπληρώνονται δύο μήνες, παρά ένα 24ωρο, από εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία. Ο προβληματισμός και η αγωνία που μεγαλώνει είναι ένα ζήτημα κατά πόσο μπορεί να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο που περνάει ο ΟΦΗ μέσα στο 2021 που προμηνύεται σε δράμα που δεν έχει τελειωμό.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ, επιστροφές δεν προβλέπονται καθώς από τους παίκτες που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, κανένας δεν επιστρέφει στην διάθεση του Γιώργου Σίμου, όλοι παραμένουν εκτός και μένει να φανεί ο βαθμός ετοιμότητας του Αντριάν Σαρδινέρο και αν ο Ισπανός είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός δίνοντας μια επιπλέον επιλογή στον τεχνικό του ΟΦΗ.

Θεωρείται δεδομένο πως αλλαγή συστήματος δεν προβλέπεται, άλλωστε πλέον δεν ωφελεί κάπου, ο ΟΦΗ θα παραταχθεί με το 4-3-3 που μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί να γίνει απειλητικό απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει ότι είναι σκληροτράχηλη, παίζει δυνατά και φέτος έχει αποδειχθεί πως αυτά τα στοιχεία δεν ταιριάζουν στον δικό του τρόπο και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει όταν ο αντίπαλος παίζει στα όρια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook