58 ημέρες “ακάπνος” ο Bαγγέλης Μάντζιος!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τις 5 Νοεμβρίου έχει να σκοράρει ο Βαγγέλης Μάντζιος που παραμένει εδώ και καιρό στα 4 γκολ με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η πορεία του ΟΦΗ από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και έπειτα. Το Gentikoule παρουσιάζει την “εξάρτηση” του ΟΦΗ από τον 28χρονο επιθετικό.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ ξεκίνησε… “φουριόζος” στο φετινό πρωτάθλημα και ήδη στις πρώτες 6 αγωνιστικές είχε πετύχει 4 γκολ με τον ΟΦΗ να κάνει μια πολύ σημαντική αρχή στην επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ. Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να έχει πετύχει 4 γκολ στα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο – ο ΟΦΗ συγκέντρωσε 7 βαθμούς ωστόσο από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης και μετά “τα φώτα” έσβησαν.

Ο Μάντζιος δεν σκόραρε και ήδη έχουν περάσει 58 ημέρες από τις 5 Νοεμβρίου όταν ο Βαγγέλης Μάντζιος πέτυχε το τελευταίο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Η “λειψυδρία” του υψηλόσωμου φορ του ΟΦΗ έχει επηρεάσει και ολόκληρη την ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και στην μετέπειτα πορεία. Ο Μάντζιος “κόλλησε” στα 4 γκολ και ο ΟΦΗ κέρδισε μόλις 2 από τα 6 παιχνίδια που ακολούθησαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook