Video | Γιακουμάκης: Έγινε ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία της Φένλο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Φένλο ηττήθηκε απο την Φορτούνα Σιτάρντ με 3-1 εντός έδρας, όμως ο Γιώργος Γιακουμάκης έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε από το μακρινό 1959, ενώ παράλληλα έγινε και ο πέμπτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Την έβδομη διαδοχική της ήττα στην Eredivisie γνώρισε σήμερα (14/03) η Φένλο, που έχασε 3-1 από την Φορτούνα Σιτάρντ εντός έδρας. Το μοναδικό γκολ για την Ολλανδική ομάδα πέτυχε ο Γιώργος Γιακουμάκης, συνεχίζοντας να δείχνει την τρομερή αποτελεσματικότητά του και φτάνοντας τα 24 τέρματα με τη φανέλα της. Εκτός από πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, ο Ηρακλειώτης επιθετικός αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση του πίνακα των σκόρερ της ιστορίας της Φένλο, ενώ έχει την ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια να ανέβαι ακόμα περισσότερο!

Ο πίνακας με τους 6 κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της Φένλο:

Χανς Σλέβεν 63

Χέρμαν Τέουβεν 56

Κορ ντε Μόϊλμεεστερ 46

Γιαν Σκιατόρε 27

Γιώργος Γιακουμάκης 24

Φάας Βίλκς 24

Να πούμε επίσης ότι ο Γιακουμάκης με αυτό το γκολ έπιασε τον Χανς Σλέβεν, ο οποίος την σεζόν 1958/59 είχε σκοράρει 24 γκολ μέσα σε μια χρονιά, καταρρίπτοντας ένα “στοιχειωμένο” ρεκόρ πολλά χρόνια μετά. Πλέον, με τα εναπομείναντα παιχνίδια ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει την ευκαιρία να ανέβει κι άλλο στον πίνακα των σκόρερ, αλλά και να διερύνει περαιτέρω το προσωπικό του ρεκόρ.

Δείτε το ιστορικό γκολ του Γιακουμάκη:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook