Κλήθηκαν στην Εθνική U21 οι Γρίβας και Διαμαντής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φροίξος Γρίβας και Αποστόλης Διαμαντής κλήθηκαν στην Εθνική U21 για τον αγώνα με την Κύπρο που θα γίνει την Πέμπτη 25/03.

Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ κλήθηκαν από τον Γιάννη Γκούμα για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Δ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, με αντίπαλο την Κύπρο την Πέμπτη 25 Μαρτίου, στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

“Την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων κλήθηκαν να στελεχώσουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής.

Οι δυο ποδοσφαιριστές βρίσκονται ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, κ. Γιάννη Γκούμα για τον αγώνα με την Κύπρο, που θα γίνει στα πλαίσια της πρεμιέρας του Δ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 (2021-2023), την Πέμπτη (25/03/2021) στις 17:30 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Διαμαντής αποτελεί μια από τις σταθερές επιλογές του προπονητή της Εθνικής U21 το τελευταίο διάστημα, ενώ για τον Φροίξο Γρίβα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που δέχεται κλήση, η πρώτη όμως που θα ενσωματωθεί στην αποστολή, καθώς τον Νοέμβριο δεν είχε καταφέρει να συμμετάσχει λόγω τραυματισμού.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook