«Φρούριο» οι Ζωσιμάδες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς κανένα πρόβλημα και με τον ΟΦΗ να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την συμπεριφορά και την φιλοξενία του ΠΑΣ Γιάννενα, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11.30 η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της σημερινής αναμέτρησης.

Οι Ζωσιμάδες πάντως αναμένεται να είναι πραγματικό «φρούριο» καθώς στο γήπεδο θα βρίσκονται περισσότεροι από 200 αστυνομικοί ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, είτε κατά την διάρκεια της άφιξης της αποστολής του ΟΦΗ, είτε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Το παρόν στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας έδωσε ο Αντώνης Κουτάντος που είναι και το μοναδικό μέλος της διοίκησης – έστω της απερχόμενης – που συνοδεύει την αποστολή στα Γιάννενα, ο υπεύθυνος ασφαλείας των Ηπειρωτών Φώντας Βρόσγος καθώς και οι εκπρόσωποι της Α.Δ. Ιωαννίνων.

Στην σύσκεψη επικράτησε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ των εκπροσώπων του ΟΦΗ, του ΠΑΣ Γιάννενα αλλά και της αστυνομίας ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μετά την ολοκλήρωση της, οι Αντώνης Κουτάντος και Φώντας Βρόσγος αναχώρησαν μαζί για το ξενοδοχείο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook