ΟΦΗ για Τσιλιανίδη: “Οι ενοχλήσεις που νιώθει δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πήρε επίσημη θέση για το πρόβλημα που έχει αφήσει εκτός δράσης τον Κοσμά Τσιλιανίδη κάνοντας λόγο για “ανακρίβειες που δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις”.

Στην ΠΑΕ πήραν θέση απαντώντας σε δημοσίευμα που αναφέρει πως παρουσιάστηκε πρόβλημα με το μόσχευμα που τοποθετήθηκε στο γόνατο του Κοσμά Τσιλιανίδη όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς. Ο ΟΦΗ τονίζει με επίσημη θέση του πως το πρόβλημα που έχει αφήσει εκτός δράσης τον 26χρονο μεσοεπιθετικό δεν έχει καμία σχέση με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη τον Μάιο του 2020. Ο ΟΦΗ κάνει λόγο για “ανακρίβειες και δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων” υπογραμμίζοντας πως “οτιδήποτε άλλο διαδίδεται δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα”.

Η θέση του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρη τονίζοντας πως: “Για να μη γράφονται ανακρίβειες και δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την υγεία ενός ποδοσφαιριστή μας, σας ενημερώνουμε πως σε ότι αφορά στην περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη, οι ενοχλήσεις που αισθάνεται είναι στον έσω μηνίσκο του εγχειρισμένου ποδιού και δεν έχει την παραμικρη σχέση με το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε. Η συντηρητική θεραπεία έγινε και συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό την αποφυγή νέου χειρουργείου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ποδοσφαιριστή. Φυσικά τις επόμενες μέρες όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, θα παρθεί και η τελική απόφαση, με μοναδικό γνώμονα την υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Οτιδήποτε άλλο διαδίδεται δεν έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook