Κουτάντος: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΣ για την φιλοξενία»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην φιλοξενία και την συμπεριφορά της διοίκησης του ΠΑΣ Γιάννενα στάθηκε ο Αντώνης Κουτάντος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 μετά το τέλος του αγώνα.

O απερχόμενος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και αρχηγός της αποστολής του ΟΦΗ στα Γιάννενα δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την φιλοξενία του Ηπειρώτικου συλλόγου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννενα για την συμπεριφορά τους προς την ομάδα του ΟΦΗ αλλά και την φιλοξενία που έδειξαν. Εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κύριο Βήτα όσο τον κύριο Βρόσγο που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην λείψει τίποτα από την αποστολή του ΟΦΗ. Ότι έγινε, έγινε και ανήκει στο παρελθόν. Όλα πρέπει να τελειώσουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι χαρά».

Όσον αφορά την ισοπαλία στους Ζωσιμάδες, ο Αντώνης Κουτάντος τόνισε ότι είναι ευχαριστημένοι όλοι με την εμφάνιση όχι όμως και με το αποτέλεσμα: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Βάσει ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο όμως επειδή η μπάλα τιμωρεί παραλίγο να την πατήσουμε στο τέλος και να χάσουμε.  Πραγματικά είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε ξανά την εικόνα που παρουσιάσαμε».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook