Έφτασε η ώρα του πρωτοδικείου για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να κατατεθεί από τον Βασίλη Ξημέρη η λίστα με τα 11 υποψήφια μέλη της νέας διοίκησης του ΟΦΗ με την αγωνία να μεγαλώνει τόσο στις τάξεις των ποδοσφαιριστών όσο και του κόσμου της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα βρεθεί σήμερα το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου όπου θα ζητήσει τον ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής ενώ ερωτηματικό αποτελεί το ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν μια σειρά από “καυτά” ζητήματα.

Οι επαφές του Βασίλη Ξημέρη δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού και ο ίδιος με δηλώσεις του στο Κρήτη TV το βράδυ της Δευτέρας τόνισε ότι εισέπραξε αρκετά “όχι” με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός. Άλλωστε, όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες, από εδώ και στο εξής δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια αφού είναι απαραίτητη η εισροή χρημάτων προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε πρόταση και στους συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων ώστε να εκπροσωπηθούν στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook