360 λεπτά δεν έχει «ματώσει» τα δίχτυα ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί αμυντικά ο ΟΦΗ να παίρνει άριστα ωστόσο το επιθετικό πρόβλημα παραμένει μεγάλο αφού με το χθεσινό παιχνίδι συμπληρώθηκε “καρέ” αγώνων που οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου δεν έχουν πετύχει γκολ και το Gentikoule προσπαθεί να βρει μια εξήγηση.

Βέβαια, το παρήγορο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο ΟΦΗ δημιουργεί ευκαιρίες, κάτι που ελαχιστοποιεί, εν μέρει, τον προβληματισμό που υπάρχει για το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει πετύχει γκολ για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια. Και δυστυχώς για τον ΟΦΗ, το γεγονός ότι σε αυτήν την τετράδα έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ, έρχεται σε αντίθεση με την “λειψυδρία” που παρατηρείται στην επίθεση.

Ασφαλώς και το 0 στην επίθεση δεν οφείλεται μόνο στους Μάντζιο, Καμπάνταη που σηκώνουν το βάρος στην επίθεση αφού για να σκοράρουν χρειάζεται να τροφοδοτηθούν επαρκώς. Σε αυτό το χρονικό διάστημα που ο ΟΦΗ δεν έχει σκοράρει ακόμα, ο Αναστόπουλος καλούνταν να ξεπεράσει και το ντεφορμάρισμα του Σουμπίνιο που ενώ στα πρώτα παιχνίδια είχε βοηθήσει την ομάδα με τις πάσες του και την συμβολή του στην κυκλοφορία της μπάλας στην συνέχεια ο Βραζιλιάνος “ξεφούσκωσε”.

Παράλληλα, ο Μάντζιος – όπως έχουμε γράψει ξανά – έχει μείνει μακριά από τα γκολ για 2 μήνες ενώ ο δεύτερος σκόρερ του ΟΦΗ, Μίρνες Σίσιτς, που έχει πετύχει 4 γκολ δεν έχει σκοράρει ξανά από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά…

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που χρειάζεται να σταθούμε είναι και τα προβλήματα που αντιμετώπισε αυτό το διάστημα ο Φώτης Παπουλής. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί βασικός μόλις σε 1 παιχνίδι (κόντρα στην Κέρκυρα) ενώ νωρίτερα με την ενέργεια και την κινητικότητα που τον διακρίνει είχε “μοιράσει” τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του. 

Ωστόσο, από εκεί και πέρα είναι πραγματικότητα ότι οι 4 αγώνες δίχως γκολ είναι αρκετοί και αναμφίβολα χρειάζεται να προβληματιστεί ο Αναστόπουλος για το πως θα βρεθεί η λύση του προβλήματος…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook