Διάψευση Μποντόρ και… επίσημα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μπόλντισαρ Μποντόρ επανέλαβε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΦΗ ότι δεν έκανε ποτέ δηλώσεις κατά του Νίκου Αναστόπουλου. Διαβάστε τι είπε ακόμα ο Ούγγρος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

«Είναι ψευδής η όποια αναφορά έχει γίνει και με παρουσιάζει να συκοφαντώ τον προπονητή μου. Δεν είναι του χαρακτήρα μου τέτοιες συμπεριφορές» είπε αρχικά ο Ούγγρος μέσος του ΟΦΗ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και στην συνέχεια περισσότερο αναλυτικά δήλωσε: «Ποτέ στην μέχρι τώρα καριέρα μου δεν έχω κάνει τέτοιες αναφορές. Δεν είναι στις αρχές που έχω σαν άνθρωπος και επαγγελματίας παίκτης. Ο κύριος Αναστόπουλος είναι καλός άνθρωπος και κάνει σωστά την δουλειά του. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τέτοιες αναφορές με θίγουν σαν άνθρωπο, σαν επαγγελματία παίκτη και φυσικά προκαλούν πρόβλημα στην ομάδα μου. Στον ΟΦΗ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Και αυτήν την πραγματικότητα κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει».

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ δεν έκρυψε και την στενοχώρια του για την ισοπαλία στους Ζωσιμάδες τονίζοντας πως «όπως έχει πει σωστά ο προπονητής μου, στον ΟΦΗ αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν παίρνουμε τους 3 βαθμούς από το παιχνίδι που δίνουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί ο αντίπαλος μας να είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 90′ όμως ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα και είχε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει».

Τέλος, ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Προσωπικά δεν είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα μου έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Όμως στο ποδόσφαιρο όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει αν ή έπρεπε. Σήμερα, ο ΟΦΗ έχει 20 βαθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα και στόχος μας είναι να έχουμε καλύτερη πορεία στην συνέχεια. Όμως, όπως έχω πει και στο παρελθόν, δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά. Η προσοχή μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι όμως ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook