Πρόταση Τζώρτζογλου για μετακόμιση στο Παγκρήτιο εν όψει ΠΑΣ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Τζώρτζογλου με γραπτή δήλωση του προτείνει να γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια αλλά και για περισσότερα έσοδα.

Όπως τονίζει στην αναφορά του «μετά και την παρωδία στο ΟΑΚΑ και τις προεκτάσεις που έχει με αποκορύφωμα το αίσθημα ατιμωρησίας που δημιουργείται, η ΕΠΣ Ηρακλείου αισθάνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη για το επόμενο παιχνίδι της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Γεντί Κουλέ, μετά και τα όσα έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο στο πρώτο ματς των Ζωσιμάδων, αλλά και γενικότερα και όσα από το χώρο του παρασκηνίου υπομένει εδώ και 1 χρόνο περίπου. Κάνει, λοιπόν, πρόταση στους υπευθύνους να εξετάσουν την περίπτωση διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα για λόγους ασφαλείας στο Παγκρήτιο στάδιο. Σαν ποδοσφαιρική αρχή του Νομού μας, αλλά και σαν Κρητικοί που μεγαλώσαμε με την ιστορική αυτή ομάδα, θεωρούμε την παραπάνω πρόταση και σαν ιδανική λύση και ίσως και μοναδική στο οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ (βλέπε αδειοδότηση), αφού από το ματς αυτό στο Παγκρήτιο στάδιο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει εισπράξεις που θα αγγίξουν και ίσως και να ξεπεράσουν το ποσό των 400 χιλ. ευρώ».

Η απάντηση επισήμως από τον ΟΦΗ είναι ότι «προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι είναι θετικοί να το συζητήσουν, αφού πρώτα έρθουν σε συνεννόηση και με τους οργανωμένους οπαδούς.

Οι τελευταίοι πάντως εμφανίζονται αρνητικοί και τονίζουν ότι σκοπός τους όπως σε κάθε παιχνίδι είναι να προφυλάξουν την ομάδα και να σταθούν στο πλευρό του ΟΦΗ και το ίδιο σκοπεύουν να πράξουν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.