Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Μαχλά, Κουράκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η νέα διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Νίκο Μαχλά και Γιάννη Κουράκη για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Το διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει το σεβασμό και την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του Νίκου Μαχλά και να τον ευχαριστήσει για τη μεγάλη προσπάθεια την οποία κατέβαλλε με ανιδιοτέλεια καθόλη τη διάρκεια της θητείας του και συνέβαλλε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στη SuperLeague και την επιτυχημένη μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία της.

Εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο Νίκος Μαχλάς θα είναι δίπλα στη προσπάθεια της νέας διοίκησης, γιατί αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα και θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ.

Αισθάνεται επίσης την ανάγκη όπως εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη για όλους τους αγώνες τους οποίους έδωσε για την προκοπή της ομάδας μας και την άνοδό της στη Super League, καθώς και σε όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επί προεδρίας Γιάννη Κουράκη και Νίκου Μαχλά.

Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει αύριο 17.00 στο ΒΑΚ και θα απασχοληθεί με θέματα της ημερησίας διάταξης, η οποία καταρτίστηκε σήμερα.

Η διοίκηση πρωτοδικείου είναι μια διοίκηση εκτάκτου ανάγκης με ειδική αποστολή και έχει ημερομηνία λήξεως. Όλοι όσοι συμμετέχουν το κάνουν από την αγάπη τους προς τον Όμιλο στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία που περνάει η ομάδα μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook