Ανοικτά χαρτιά από Νιόπλια για Ριζούπολη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O τεχνικός του ΟΦΗ δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σχήμα του αγώνα του Σαββάτου και δεν αποκλείεται να επαναφέρει την τριάδα στην άμυνα όπως στην πρεμιέρα με τον Βόλο.

Με την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον Απόλλωνα. Ματς κομβικό όπου ο ΟΦΗ εφόσον καταφέρει να φύγει αλώβητος από την Ριζούπολη, ακόμα καλύτερα βέβαια αν πάρει το τρίποντο, τότε θα έχει κεφαλοποιήσει στον απόλυτο βαθμό τη νίκη επί του ΠΑΣ και παράλληλα θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία έχει μπει με αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα, φαίνεται μέσα από τις προπονήσεις πως δεν αποκλείεται να επαναφέρει την τριάδα στην άμυνα προκειμένου αμυντικά να θωρακίσει την περιοχή του Βάτερμαν, άλλωστε και κόντρα στον Βόλο απέδωσε στον απόλυτο βαθμό καθώς ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει στην διάθεση του τον Σολίς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ενώ η πιθανή παρουσία του Ντε Γκουζμάν θα φέρει μια σημαντική επιλογή από τον πάγκο καθώς θεωρείται σίγουρο ότι ακόμα και αν ο Ολλανδός καταφέρει να μπει στην 20αδα, δεν πρόκειται να ξεκινήσει βασικός με 1-2 προπονήσεις.

Εάν ο Νίκος Νιόπλιας καταλήξει στο 5-4-1 που όταν ο ΟΦΗ έβγαινε στην επίθεση γινόταν 3-4-3 τότε θα βγει από το αρχικό σχήμα ο Γρίβας και την θέση του – ως δεξί μπακ – θα πάρει ο Ουές με τον Μαρινάκη να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας μαζί με Βούρο, Διαμαντή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook