Συνάντηση ενημέρωσης αρχηγών με Κουτάντο, Κορωνάκη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ 6 ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και των Αντώνη Κουτάντου, Σήφη Κορωνάκη με τους πρώτους να ζητούν ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί, πλέον, στην ομάδα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των αρχηγών του ΟΦΗ (Γεωργίου, Πίτσος, Βεζυρίδης) ενώ παρόντες ήταν ακόμα οι Φώτης Παπουλής, Άρης Γαλανόπουλος και Στάθης Ταυλαρίδης. Όπως αναφέρουμε παραπάνω, παρόντες ήταν οι Αντώνης Κουτάντος και Σήφης Κορωνάκης που ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να τους μεταφέρουν τα αιτήματα τους αλλά και ότι παράπονο έχουν.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από την πλευρά τους ζήτησαν ενημέρωση για την κατάσταση που δημιουργείται στην ομάδα αφού όπως αναφέραμε χθες υπήρξε ένας προβληματισμός ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι σήμερα επικράτησε πολύ καλό κλίμα στην συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα δύο μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΟΦΗ τους ζήτησαν μια εβδομάδα διορίας οπότε και θα τους ενημερώσουν για το τι πρόκειται να συμβεί με τις πληρωμές ώστε να μπει ένα χρονοδιάγραμμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook