Εβδομάδα Νέιρα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Αργεντινός προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες και μέσα στις επόμενες προπονήσεις αναμένεται να φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ο Νέιρα τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 14 Μαρτίου (αγωνίστηκε για 57 λεπτά) και από τότε έχει μείνει εκτός από τα παιχνίδια του ΟΦΗ στα πλέι άουτ. Από τις 14 Μαρτίου ο ΟΦΗ έχει δώσει πέντε σημαντικά παιχνίδια για την παραμονή του, δίχως έναν από τους βασικούς πυλώνες της μεσαίας γραμμής του, ο οποίος εάν επιστρέψει αναμένεται να βοηθήσει πολύ στα επόμενα δύο ματς.

Ο Χουάν Νέιρα προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες, δίχως να έχει ενοχλήσεις, κάτι πολύ θετικό για το Νίκο Νιόπλια. Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα, 3 Μαΐου και η συγκεκριμένη εβδομάδα αναμένεται να είναι πολύ κρίσιμη για να φανεί εάν ο Νέιρα θα μπορεί να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τη Λαμία. Εάν συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις δίχως ενοχλήσεις, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μπει στην αποστολή του ΟΦΗ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (08/05), αλλά και στο επίσης κρίσιμο, εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook