Μια ακόμα μάχη πριν το τέλος του πολέμου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ παίζει τα ρέστα του στην Λαμία (live 19.30 Athletic Radio 104,2/Gentikoule) με σκοπό το τρίποντο που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία δίνει σήμερα ο ΟΦΗ, που φιλοξενείται από τη Λαμία στις 19:30, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1.

Ο Όμιλος είναι αήττητος στις πρώτες 5 αγωνιστικές των πλέι άουτ, μετρώντας 2 νίκες και 3 ισοπαλίες και θέλει σήμερα να πάρει ακόμα ένα «διπλό» για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στο στόχο του.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση νίκης του ΟΦΗ και ήττας του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο, τότε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια θα εξασφαλίσει την παραμονή της από τώρα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 6η θέση των πλέι άουτ με 28 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Παναιτωλικός (τον οποίο υποδέχεται μάλιστα στην επόμενη, τελευταία αγωνιστική) με 27, με την Λάρισα να βρίσκεται στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς.

Η αποστολή της ομάδας πήγε στη Λαμία με τους Νέιρα και Καστάνιος να είναι ξανά διαθέσιμοι. Αντιθέτως, ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου από τον αγώνα με την ΑΕΛ στο «Αλκαζάρ» Κώστα Γιαννούλη. Εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Σελίμοβιτς, Ναμπί, Σόουζα, Στάικος, Νοικοκυράκης και Τσιλιανίδης, ενώ στη Λαμία επίσης δεν ταξίδεψαν οι Βαζ, Μίγγος, Σηφάκης, Σμπώκος, Σουρνάκης και Χαλκιαδάκης.

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ για το «διπλό» στη Λαμία απαρτίζουν οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιάννου, Σαρντινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν και Κοροβέσης.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς του τους Απτόσογλου και Ψαρρή. Τέταρτος θα είναι ο Μανούχο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Κουμπαράκης, με AVAR τον Χριστάκογλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook