Τι γράφει ο αθλητικός τύπος για το Λαμία – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τι κατέγραψε η “Press-ing” με τα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων αθλητικών ιστοσελίδων για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία.

Sdna.gr: “Σώθηκε η ΟΦΑΡΑ, και μαθηματικά στη Β΄ Εθνική η ΑΕΛ! Μετά από πέντε χρόνια στην Super League η ΑΕΛ υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα της στον Βόλο, την ώρα που ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί στα διπλά μπαράζ παραμονής.”

To10.gr: “”ΟΦΗ σωτηρίας στη Λαμία. Ο ΟΦΗ με μεγάλη εμφάνιση πέρασε από τη Λαμία με 2-0 και σώθηκε και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν το φινάλε των play out””.

Sport24.gr: “Πήρε το διπλό και σώθηκε. Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επικρατώντας 2-0 της Λαμίας στο Αθανάσιος Διάκος και εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Super League Interwetten την παραμονή του στην κατηγορία.”.

Gazzeta.gr: “Με γκολ των Σακόρ στο 5′ και Ντε Γκούζμαν στο 81′ ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 στη Λαμία και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή του στη Superleague 1, δεδομένης και της ήττας του Παναιτωλικού από τον Ατρόμητο.”.

Sport-fm.gr: “Εδώ θα μείνει ο ΟΦΗ! Ο, αήττητος στα Playouts, ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα (0-2) και από τη Λαμία χάρη στα τέρματα των Σακόρ (5′) και Ντε Γκουζμάν (81′) και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναιτωλικού εξασφάλισε την παραμονή του!”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook