Κάλαϊτζιτς: «Κακή η διαιτησία όμως και εμείς έπρεπε να είμαστε καλύτεροι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εμφανίστηκε ειλικρινής στις δηλώσεις του λέγοντας ότι ήταν κακή η διαιτησία όμως και ο ΟΦΗ όφειλε να παρουσιαστεί καλύτερος.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα γιατί δώσαμε τρία παιχνίδια μέσα σε 10 μέρες και ήμασταν κουρασμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε» αρχικά είπε ο Σέρβος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ που στην συνέχεια σχολιάζοντας την διαιτησία είπε: «Είδαμε ότι δεν ήταν καλή η διαιτησία. Ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα και δεν χρειάζεται την βοήθεια των διαιτητών. Αυτά συμβαίνουν όμως και εμείς πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο γιατί στα τελευταία παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί».

Τέλος, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής μιλώντας για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας τόνισε ότι «πρέπει να «καθαρίσουμε» το επόμενο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Σίγουρα, έχουμε απουσίες όμως ελπίζω ότι όλοι μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook