Χωρίς Πίτσο – Ρούσεφ στην Κατερίνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πέραν του Ιβάν Ρούσεφ συμπλήρωσε κάρτες, ο Μηνάς Πίτσος έφτασε τις επτά και ο ΟΦΗ θα πάει στην Κατερίνη δίχως αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Όπως αναφέραμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, ο Βούλγαρος μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες παρά το γεγονός ότι δέχτηκε μόλις την πρώτη κίτρινη ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Αυτό συνέβη επειδή “κουβαλούσε” τρεις από την παρουσία του στα Τρίκαλα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Πέραν του Ιβάν Ρούσεφ, κάρτες συμπλήρωσε και ο Μηνάς Πίτσος που έφτασε τις επτά μετά από συνεννόηση με τον Αναστόπουλο ώστε να είναι “καθαρός” από πλευράς καρτών στα πλέι – οφ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε να απουσιάσουν οι Ρούσεφ, Πίτσος στα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ώστε στα πλέι – οφ να μην απουσιάζει κανένας ποδοσφαιριστής. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, ο ΟΦΗ αναμένεται να είναι πλήρης στην διαδικασία των αγώνων ανόδου αφού θα έχουν επιστρέψει και οι Μπουλούτ, Γιακούμπου ενώ θα είναι πανέτοιμοι οι Κιάσσος, Καμπάνταης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook