Αποκάλυψη Gentikoule: Στον ΟΦΗ ο Μηνάς Λυσάνδρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule ο πρώην πρόεδρος της Superleague και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ Μηνά Λυσάνδρου δέχτηκε πρόταση του Μιχάλη Μπούση και αναλαμβάνει θέση στο club.

Μπροστά σε μια μεταγραφή που δεδομένα πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται η ΠΑΕ ΟΦΗ. Και δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή αλλά για μεταγραφή – βόμβα σε διοικητικό επίπεδο με τις πληροφορίες του Gentikoule να αναφέρουν πως πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο της Superleague Μηνά Λυσάνδρου που αναμένεται να αναλάβει βασική θέση στο νέο οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Gentikoule ο Μηνάς Λυσάνδρου που τα προηγούμενα χρόνια κατείχε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ δέχτηκε πρόταση από τον μεγαλομέτοχο του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση προκειμένου να συντελέσει και εκείνος στο project και με την εμπειρία του αλλά και τις γνώσεις του να βοηθήσει σε μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο και αφορούν το παρόν αλλά και το μέλλον του club. Η αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΑΕΚ πριν από τρεις μήνες αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τον οργανισμό της Ένωσης καθώς αποτελούσε έναν εκ των στενότερων συνεργατών του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook