Η βεβαιότητα του Φαγαδάκη για τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Κρητικό επιχειρηματία” άκουγαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και “Κρητικό επιχειρηματία” δεν έβλεπαν. “Φαγαδάκη” άκουγαν και “Φαγαδάκη” δεν έβλεπαν. Ώσπου ο αυριανός αγοραστής των μετοχών του ΟΦΗ μίλησε δημόσια, για πρώτη φορά, στον Athletic Radio 104,2. Ο Θεόφιλος Φαγαδάκης, παρά τα αντιστρόφως ανάλογα που ακούγονταν περί ναυαγίου διέψευσε κατηγορηματικά δίνοντας μια απάντηση πέρα από τα τυπικά και λέγοντας ότι «δεν παίρνω τον λόγο μου πίσω και ότι έχουμε πει ισχύει. Δεν είναι αλήθεια ότι οδηγείται η δουλειά σε ναυάγιο».

Και αναμφίβολα, η συνέχεια ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο 42χρονος επιχειρηματίας που αποκάλυψε ότι το θέμα της ιδιοκτησίας τέθηκε στην συνέχεια και δεν αποτέλεσε την αρχή της συζήτησης με το Νίκο Μαχλά. «Έχουμε καθυστερήσει γιατί προέκυψε το θέμα της ιδιοκτησίας. Στην αρχή συζητούσαμε για το θέμα της αδειοδότησης αλλά τώρα η συζήτηση έχει γίνει για το θέμα της ιδιοκτησίας. Εκτιμώ ότι μέχρι την Δευτέρα η υπόθεση θα έχει κλείσει». Ωστόσο, μιας και βρισκόμαστε στις αρχές Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ημέρες που χρειάζεται να τρέχουν όλοι με 1.000 προκειμένου να μην χαθεί η “μάχη” της αδειοδότησης, ο ίδιος ο Θεόφιλος Φαγαδάκης εξέφρασε μια βεβαιότητα που αναμφίβολα δεν μπορεί να πηγάζει μόνο μέσα από τις δικές του εκτιμήσεις δείχνοντας ότι κάτι “ψήνεται” και είναι απολύτως θετικό για την επιτυχία του εγχειρήματος απαντώντας ότι «το θέμα της αδειοδότησης θα διεκπεραιωθεί 100%».

Όπως ο ίδιος εξέφρασε και την πλήρη βεβαιότητα του για την οικονομική του κατάσταση λέγοντας αφοπλιστικά ότι «Το θέμα της αδειοδότησης θα διεκπεραιωθεί 100%».