Κορωνάκης: “Θέλει λεπτούς χειρισμούς το θέμα διαιτησία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο νέος Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης μίλησε στον Athleticradio 104,2 για το θέμα διαιτησία, για το ποδοσφαιρικό τμήμα και τις εντυπώσεις του από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για την επιστροφή του στο πόστο του Γενικού αρχηγού:
“Επιστρέφω μετά από έξι χρόνια. Συμπίπτει  η επιστροφή μου με εκείνο το παιχνίδι το 2006, όπου ο Βασσάρας πάλι στο Περιστέρι   με τον Ατρόμητο έδωσε σε βάρος μας ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο φινάλε και δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Το 0-2 έγινε 2-2. Με προπονητή τον Μάουρερ,  εγώ Γενικός Αρχηγός, διαιτητής ο Βασσάρας και αντίπαλος μας στον Ατρόμητο, ο σημερινός μας παίκτης ο Γιώργος Γεωργίου. Δυστυχώς αδικηθήκαμε από τον διαιτητή Αρετόπουλο και σε αυτό το παιχνίδι”.
Για την διαιτησία που είχε ο ΟΦΗ και τις φωνές για τον Αρετόπουλο:
“Πρέπει να προστατέψουμε το σωματείο εμείς οι παράγοντες. Το θέμα την διαιτησίας είναι λεπτό. Πρέπει να το χειριστούμε ανάλογα. Οι διαιτησία μπορεί να διαλύσει ότι έχεις χτίσει. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.  Μετά το τέλος του αγώνα μίλησα στους διαιτητές. Ο τέταρτος διαιτητής ο κ. Κωσταντινέας μου είπε ότι έχω δίκιο για το πέναλτι. Τον Αρετόπουλο μπορεί να τον ξαναβρούμε μπροστά μας. Το πέναλτι είναι και θέμα στιγμής. Δεν το είδε, τελείωσε. Θα μιλήσω με την διοίκηση για  το θέμα. Επαναλλαμβάνω θέλει λεπτούς χειρισμούς το  ζήτημα της διαιτησίας. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που έχουμε περιστατικό αλλοίωσης αποτελέσματος”.
Για την αποβολή του Μάντζιου:
“Είδαμε και την αποβολή του Μάντζιου. Δίνεται την πρώτη κάρτα, διαμαρτυρόμενος για μια φάση που έχει δίκιο, γιατί φεύγει πίσω δυο μέτρα και ο επόπτης σηκώνει την σημαία. Είναι επαγγελματίας παίκτης όμως. Δεν έπρεπε να σουτάρει την μπάλα. Αν δεν είχε αυτήν την αντίδραση δεν θα είχε την αποβολή στο τέλος. Πρέπει να δουλέψουμε  πολύ σε αυτό το κομμάτι. Τα ίδια είχα αντιμετωπίσει και στο προηγούμενο πέρασμα από την ομάδα”.
Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι:
“Στο παιχνίδι ξεκινήσαμε νωθρά. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά αν κάναμε το γκόλ στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μάντζιο και πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το 1-1, το παιχνίδι ίσως εξελισσόταν διαφορετικά. Ισως να κερδίζαμε το παιχνίδι κι’ όλας. Μπορεί στο πρώτο να είχαμε τον Κάρολ σε καλή μέρα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εμείς εκείνοι που είχαμε τις μεγάλες φάσεις. Η ομάδα έδειξε επίσης ότι έχει καλή φυσική κατάσταση. Εκανε πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ακόμα και στο τέλος που ήμασταν με δέκα παίκτες είχαμε την μεγάλη φάση με τον Παπουλή στο 91’”.
Για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας:
“Το παιχνίδι με την Δόξα πρέπει να το διαχειριστούμε σαν ΠΑΕ με πολύ μεγάλη προσοχή. Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας είναι ανεβασμένος. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στους φιλάθλους. Είμαστε όλοι ΟΦΗ. Δεν περισσεύει κανείς. Ούτε Μαχλάς, ούτε Κορωνάκης, ούτε κανείς. Μας ενδιαφέρει το καλό της ομάδας. Δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμα. Αν η ομάδα κερδίσει την Κυριακή ξαναμπαίνει σε τροχιά Ευρώπης. Πρώτα όμως πρέπει να διασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας”.
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ποδοσφαιρικό τμήμα:
“Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Το κομμάτι αυτό το ξέρω καλά. Όπως είπα στα παιδιά είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Προέρχομαι μέσα από την ομάδα. Καταλαβαίνω τους παίκτες. Πρέπει κάποια πράγματα να τα λύνουμε αμέσως. Τα παιδιά δεν με έχουν γνωρίσει ακόμη καλά-καλά. Θα είμαι κοντά στα παιδιά. Ο Αναστόπουλος είναι πολύ σοβαρός. Εχω ζήσει πολλούς προπονητές. Οι χειρισμοί του με βρίσκουν σύμφωνο. Πρέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ να είμαστε κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θέλει πολλή δουλειά.”.
Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ:
“Επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Ξημέρης και ζήτησε την βοήθεια μου. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα της καρδιάς μου 30 χρόνια. Γίνεται μια προσπάθεια από την Διοικούσα Επιτροπή. Μου ζήτησαν βοήθεια στο πόστο του Γενικού Αρχηγού και θα την δώσω ολόψυχα. Μακάρι να είχα 5 εκ. ευρώ να τα δώσω για να πάρω  τον ΟΦΗ, αλλά δεν τα έχω. Πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook