Στην τελική ευθεία η υπόθεση Ντε Γκουζμάν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το κλείσιμο της υπόθεσης του Αντίλ Ναμπί, όπως αποκάλυψε την Δευτέρα το Gentikoule, στον ΟΦΗ παράλληλα δουλεύουν και εκείνη του Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν.

Όπως γράψαμε το πρωί της Δευτέρας, η ανανέωση του συμβολαίου του Άγγλου μέσου μπαίνει στην τελική ευθεία, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και απομένουν πλέον μόνο οι ανακοινώσεις. Μετά την υπόθεση παραμονής του Αντίλ Ναμπί, παράλληλα με αυτήν, στον ΟΦΗ “δουλεύουν” και εκείνη του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν. Ο Ολλανδός χαφ που ήρθε στο Ηράκλειο τον περασμένο Οκτώβρη, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ και στα play out βγήκε μπροστά, κατέθεσε στο γήπεδο την ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα του οδηγώντας τον με ασφάλεια στην παραμονή.

Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως οι επαφές ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον εκπρόσωπο του Ντε Γκουζμάν είναι πλέον στην τελική ευθεία και όλα δείχνουν πως ο Ολλανδός χαφ θα παραμείνει στο Ηράκλειο και την επόμενη σεζόν. Ο ίδιος ο Ντε Γκουζμάν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες ζωής στο Ηράκλειο αλλά και όλα όσα έχει συναντήσει στον ΟΦΗ ενώ μην ξεχνάμε πως σε δηλώσεις που έκανε λίγο πριν από λίγο καιρό εξέφρασε ανοικτά την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τα “ασπρόμαυρα”. Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην εβδομάδα να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις από την πλευρά του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για να κρατήσει τον Ντε Γκουζμάν, ο ίδιος ο Ολλανδός βρίσκεται σε έναν σύλλογο όπου υπάρχουν και δύο συμπατριώτες του (Βάτερμαν, Καστάνιος) και κατά συνέπεια η προσαρμογή του ήταν πολύ πιο βατή με αποτέλεσμα στους τελευταίους μήνες – όταν και ήταν απόλυτα υγιής – να κάνει την διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook