“Στοιχειωμένο” ρεκόρ 10 χρόνων ισοφαρίζει το Σάββατο ο Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πλέον το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου συγκαταλέγεται σε αυτό με τους πλέον πετυχημένους προπονητές του ΟΦΗ και το Σάββατο αναμένεται να πιάσει μια “στοιχειωμένη” επίδοση που κρατούσε 10 ολόκληρα χρόνια! Διαβάστε στο Gentikoule το ρεκόρ που πιάνει ο “Αναστό” και πως συνδέεται με τον Ευγένιο Γκέραρντ.

Από την εποχή του Ευγένιου Γκέραρντ και μετά, είναι δεδομένο ότι κανένας προπονητής δεν “στέριωσε” στον ΟΦΗ. Ακόμα και προπονητές που θεωρήθηκαν πετυχημένοι, έφυγαν είτε για προσωπικούς λόγους (Σαμαράς) είτε επειδή η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη (Μάουρερ). 

Παρ’ όλα αυτά, από το 2001 και μετά όταν ο Ολλανδός άφησε “ορφανή” την καρέκλα του προπονητή του ΟΦΗ, μόνο ένας μπόρεσε να δημιουργήσει το δικό του ρεκόρ στην θέση που δείχνει να είναι πραγματικά ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ. Εντούτοις, έφτασε η ώρα που “σπάει” ένα ρεκόρ 10 ολόκληρων χρόνων καθώς το Σάββατο ο Νίκος Αναστόπουλος συμπληρώνει στον πάγκο του ΟΦΗ 55 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που διατηρούσε ο Γιάννης Σαμαράς από τις 8 Μαΐου 2002 όταν και κοουτσάρισε την ομάδα για τελευταία φορά!

Και βέβαια ευχής έργον είναι η παρουσία του “Αναστό” στον πάγκο του ΟΦΗ για 55η φορά να συνδυαστεί και με θετικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας ενώ αναμφίβολα η σταθερή παρουσία του στην ομάδα από τον Σεπτέμβρη του 2010 αναδεικνύει και την πετυχημένη πορεία του στον σύλλογο. 

Μετά τους Αναστόπουλο και Σαμαρά, ακολουθεί ο Ζντένεκ Σκάσνι με 51 παιχνίδια και ο Ραΐνερ Μάουρερ με 44 ενώ την πεντάδα κλείνει ο Γιώργος Παράσχος με 36 παρουσίες στον πάγκο του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook