30 παίκτες: Τα +/- που έρχονται δείχνουν τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τους Ναμπί, Ντε Γκουζμάν να βρίσκονται προ των πυλών του ΟΦΗ και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη να έχει ανακοινωθεί ήδη, το ρόστερ του ΟΦΗ έχει ακόμα δρόμο για να φτάσει στην τελική του μορφή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Περίπου έναν μήνα πριν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πατήσουν ξανά γήπεδο και ξεκινήσει η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ακόμα αρκετή δουλειά για την πλήρη διαμόρφωση του. Αυτήν την στιγμή, μαζί με τους Ναμπί, Ντε Γκουζμάν που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του ΟΦΗ, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές κάτι που δείχνει και τον φόρτο εργασίας που υπάρχει ενόψει των επόμενων εβδομάδων – μέχρι και τα πρώτα 24ωρα του Ιούλη οπότε το ρόστερ θα έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Με τον ΟΦΗ να έχει κάνει ήδη μια μεταγραφή (Πασαλίδης) και βέβαια να έπονται κινήσεις σε όλες τις γραμμές, οι προσθαφαιρέσεις που πρόκειται να γίνουν προετοιμάζουν το έδαφος για μια καλοκαιρινή σεζόν που θα έχει αρκετές αλλαγές. Πέραν του ότι θεωρείται αυτονόητο το γεγονός πως θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα ή δεν βρίσκονται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, το ρόστερ του ΟΦΗ χρειάζεται μια μεγάλη αποσυμφόρηση προκειμένου να φτάσει στον επιθυμητό αριθμό των 26 – 27 (μαζί με τους τερματοφύλακες). Πρακτικά αυτό σημαίνει πως από τους 30 ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανόμενων των Ναμπί, Ντε Γκουζμάν) και ενώ ήδη έχουν φύγει οι Σακόρ, Σολίς, Βαζ, Σουρνάκης, Μίγγος – ο αριθμός των αποχωρήσεων αναμένεται να ανέβει σε διψήφιο αριθμό ώστε να έρθει στα ίσια του ποσοτικά, με τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Το υπάρχον ρόστερ του ΟΦΗ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Σμπώκος

ΜΕΣΟΙ

Νέιρα, Μπαλογιάννης, Στάικος, Μεγιάδο, Χαλκιαδάκης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Στάρτζεον, Φερέιρα, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Καστάνιος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook