Ξεκινάει την Παρασκευή η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ-1,34 η τιμή μετοχής

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την Παρασκευή ξεκινάει η διάθεση των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την αξία της μετοχής να αγγίζει το 1,34 ευρώ.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι συνολικά 2 εκ. ερώ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ “ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Εως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν χρήματα για την αγορά μετοχών.
Συνολικά 1.700.000 μετοχές θα διατεθούν, οι οποίες αντιπροσωπεύουν 2.040.000 ευρώ.
Η αξία της κάθε μετοχής είναι 1.34 ευρώ”.
Στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Διοικούσας Επιτροπής  έγινε εκτενής συζήτηση στα οικονομικά θέματα. Ο αντιπρόεδρος κ. Κώστας Τουγλής ενημέρωσε για όλα τα θέματα και έγινε προγραμματισμός σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Εγινε γενική συζήτηση για την κατάρτιση προϋπολογισμού έως τις 30-6-2012. Ο προϋπολογισμός θα αφορά τα έσοδα και έξοδα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αμεσα θα πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο της εισόδου φιλάθλων χωρίς εισιτήριο στους αγώνες της ομάδας.Τα μέλη της Δ.Ε. κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο να γεμίσει το γήπεδο μας το ερχόμενο Σάββατο, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας με τη γνωστή κόσμια συμπεριφορά που δείχνουν πάντα.
Με ανακοίνωση της η Διοικούσα του ΟΦΗ, ευχαριστεί τον Βασίλη Ρόβα  και το δικηγόρο του κ. Αργύρη Λίβα για την κατανόηση και την αποδοχή της πρότασης που έγινε.
Η προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις και σε άλλα παρόμοια θέματα είναι σε εξέλιξη.
Ακόμη έγινε εκτενής αναφορά στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Στόχος είναι να αναδειχθούν τα ταλέντα που υπάρχουν ώστε να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους στη μεγάλη ομάδα (ΠΑΕ-ΟΦΗ). Ενώ  η διαδικασία για την αδειοδότηση. Η πρόθεση των μελών της Δ.Ε. είναι να ανοίξει η Θύρα 6 και να τεθεί ξανά στη διάθεση των φιλάθλων. Η Δ.Ε. θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για να αρθεί η απαγόρευση που έχει πάρει η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.