Ο Μπόι Βάτερμαν στο Gentikoule για το Euro: “Φαβορί η Γαλλία, δεν είμαι αισιόδοξος για την Ολλανδία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Euro έκανε σέντρα πριν από λίγες ημέρες και ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ μιλάει στο Gentikoule, προβλέπει τον τελικό ενώ μιλάει για την επιστροφή της Ολλανδίας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

O Μπόι Βάτερμαν μπορεί να μην φόρεσε την φανέλα της Εθνικής ομάδας της Ολλανδίας όμως στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τους “οράνιε” με την U21 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2007. Μάλιστα ο Βάτερμαν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ολλανδίας όταν στον ημιτελικό κόντρα στην Αγγλία απέκρουσε τρία πέναλτι με αποτέλεσμα η χώρα του να προκριθεί στον τελικό με συνολικό σκορ 13-12.

Με το Euro 2020 να έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή και μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης, την Ολλανδία να έχει επιστρέψει σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μετά την απουσία της το 2016, το Gentikoule μίλησε με τον Μπόι Βάτερμαν ζητώντας το σχόλιο του για την σπουδαία διοργάνωση που πάντως δεν εμφανίστηκε και ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία των “οράνιε”.

Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν με νίκη επικρατώντας της Ουκρανίας με 3-2 στο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Κυριακής και ο Βάτερμαν είναι ειλικρινής όσον αφορά τα συναισθήματα τόσο του ίδιου, όσο και των συμπατριωτών του για το Euro και την παρουσία της Εθνικής Ολλανδίας: “Για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά δεν έχω τα συναισθήματα που έχω συνήθως. Και νομίζω πως ούτε οι υπόλοιποι Ολλανδοί είναι τόσο αισιόδοξοι”. Με τον Μπόι Βάτερμαν να συνεχίζει με ειλικρίνεια να αναφέρεται και στην απουσία της Εθνικής Ολλανδίας από το Euro 2016 τονίζει πως “η ομάδα που έχασε την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πιστεύω πως δεν ήταν τόσο καλή”. 

Ο Βάτερμαν δεν είναι αισιόδοξος για την παρουσία της Εθνικής Ολλανδίας στο Euro 2020 εξηγώντας πως “έχουμε εκπληκτικούς παίκτες όπως ο Ντε Γιονγκ, ο Βαϊνάλντουμ και ο Ντεπάι και πραγματικά εύχομαι να φτάσουμε στους τελικούς όμως δεν είμαι αισιόδοξος πως αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν είμαι αισιόδοξος για την Εθνική Ολλανδίας και πιστεύω πως το φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι η Γαλλία και θα είναι εκείνη που θα το κατακτήσει στο τέλος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook