Στην πόρτα της εξόδου ο Βαφέας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Βαφέας δεν φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ήταν δεδομένο πως μετά την μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη θα ακολουθούσε αποφόρτιση στο κέντρο της άμυνας καθώς με την άφιξη του πρώην στόπερ του Αστέρα Τρίπολης ο αριθμός σε αυτήν την θέση έφτανε τους έξι. Από την στιγμή που πλέον ο ΟΦΗ πορεύεται με τον Πασαλίδη στο ρόστερ του, ο κλήρος αναπόφευκτα έπεφτε στους Σελίμοβιτς, Βαφέα όπου δεν αποκλείεται να φύγουν και οι δύο στο τέλος. Προς το παρόν, πιο εύκολη υπόθεση φαίνεται πως είναι εκείνη του Νίκου Βαφέα, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι ενώ είναι και πιο χαμηλό από εκείνο του 23χρονου ποδοσφαιριστή από το Λουξεμβούργο.

Ο Νίκος Βαφέας μπαίνει το καλοκαίρι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες και το πιο πιθανό σενάριο είναι να φύγει ελεύθερος. Άλλωστε δεν έχει νόημα να παραχωρηθεί δανεικός από την στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook