Φορτσάρουν για τον φάκελο της αδειοδότησης στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ “φορτσάρουν” για τον φάκελο της αδειοδότησης και μετά την διευθέτηση της υπόθεσης Ρόβα  κοιτάνε να διευθετήσουν και τα υπόλοιπα “ανοικτά μέτωπα” .

Στον ΟΦΗ μετά την απόφαση να ισχύσουν τα ίδια κριτήρια για την αδειοδότηση, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος “τρέχουν” ώστε να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες στην ΠΑΕ. Στον ΟΦΗ εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι η ΕΠΟ δεν θα δεχθεί την απόφαση της Σούπερ Λίγκ, ωστόσο στον ΟΦΗ για να μην πάθουν τα περσινά και να υπάρχει αγωνία κοιτάνε να είναι καλυμμένοι.

Στην ΠΑΕ έχει ήδη ετοιμαστεί ο φάκελος με τα την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της ΠΑΕ ΟΦΗ και έχει γίνει η αποτίμηση των ποδοσφαιριστών, ενώ έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με τους πρώην παίκτες της ομάδας και η τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών προς αυτούς.  Μετά την συμφωνία με τον Ρόβα στον ΟΦΗ έχουν κάνει επαφές με τους Σφακιανάκη, Κασμερίδη, Κιάσσο, Κατσικογιάννη και Μπαρτζώκα για την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων τους.  Οι υποθέσεις πάντως που “καίνε” είναι οι υποθέσεις των Μάουρερ και Γκέρμπερ που βρίσκονται στην FIFA.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook