Επιστροφή στις νίκες μετά από 42 μέρες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

41 μέρες χωρίς νίκη ήταν πολλές για τον ΟΦΗ, ο οποίος έβαλε στοπ στο αρνητικό αυτό σερί, επικρατώντας με 2-0 της Δόξα Δράμας και πάει με καλή ψυχολογία για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ο ΟΦΗ χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε το ζητούμενο και επέστρεψε στις νίκες βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των 5 παιχνιδιών χωρίς νίκη.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστρόπουλου πέταξαν για ακόμα μία φορά ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, ωστόσο αυτό ευτυχώς δεν στοίχισε στην εξέλιξη του παιχνιδιού καθώς τα 2 τέρματα του Φώτη Παπουλή χάρισαν στους “ασπρόμαυρους” τη νίκη.

Φασεις με το σταγονόμετρο είχαμε στο πρώτο μέρος. Η πρώτη φάση απο πλευράς ΟΦΗ έγινε στο  24′ ‘όταν το σουτ του  Χόρχε Λόπεζ, κατέληξε στην αγκαλιά του Σέρεμετ. Η Δόξα έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 27΄ όταν ο  Βάντερσον σούταρε δυνατά, αλλά ο Βεζυρίδης έδιωξε σε κόρνερ στην πιο σημαντική ευκαιρία του παιχνιδιου, μέχρι εκείνη την στιγμή. Αυτές οι δύο φάσεις  ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει το πρώτο ημίχρονο.

Ο ΟΦΗ πήρε νωρίς “κεφάλι” στην αναμέτρηση όταν ο Ζορμπάς χόρεψε την άμυνα της Δόξας και ο Παπουλής με μονοκόμματο σούτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκόρ.  Η Δόξα δεν ανησύχησε τον ΟΦΗ στην συνέχεια, ωστόσο το εύθραυστο 1-0 κρατούσε σε αγωνία τον κόσμο στο Γεντι Κουλέ. Τελικά το παιχνίδι “κλείδωσε” στο 85΄ όταν μετα από πολύ ωραία ενέργεια του Μπούρμπου, ο τελευταίος  αφησε στον Καμπάνταη, αυτός  έκανε το σουτ,  η μπάλα κόντραρε και κατευθυνόταν προς τα δίχτυα και ο  Παπουλής παρεμβλήθηκε στην πορεία της και έγραψε το τελικό 2-0 .

Το Live της αναμέτρησης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook