Ψήνεται μεγάλο deal ΟΦΗ – Cosmote που γίνεται πρώτο φαβορί!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και από τη Nova να μετακομίσει στην Cosmote. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Η ιστοσελίδα sdna.gr αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας το μεγάλο μπάσιμο της Cosmote για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων της Superleague και πλέον όλα δείχνουν πως – αν δεν υπάρξει μεγάλη ανατροπή δεδομένων – ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του την πολυετή συνεργασία με τη Nova για να μετακομίσει στην Cosmote Tv.

Στην παρούσα χρονική στιγμή η Cosmote Tv προβάλλει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων του ΟΦΗ όπως και άλλων επτά ομάδων μπαίνοντας δυναμικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον ΟΦΗ, από την πρώτη στιγμή διαπραγματεύτηκε αποκλειστικά μόνος του δίχως να πάει σε συνολικές διαπραγματεύσεις με τις υπόλοιπες “άστεγες” ομάδες του πρωταθλήματος καθώς η δυναμική του, η ιστορία του και το ποδοσφαιρικό του μέγεθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με τις άλλες. Οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο ΟΦΗ έχει δεχτεί μια πολύ μεγάλη πρόταση, καλύτερη από την περσινή της Nova που ήταν κοντά στο 1,8 με 1,9 εκ. ευρώ, από την Cosmote Tv με την ψηφιακή πλατφόρμα να είναι το μεγάλο φαβορί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του club για την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook