Συνάντηση Μαχλά – οργανωμένων, όλος ο ΟΦΗ μια γροθιά!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, ο ΟΦΗ δείχνει ότι είναι μια “γροθιά” όπως φάνηκε από συνάντηση που είχαν ο Νίκος Μαχλάς και εκπρόσωποι των συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συνάντηση πέραν του προέδρου του ΟΦΗ ήταν παρόντες ακόμα οι Αντώνης Κουτάντος, Λευτέρης Κουγιουμουτζή και το αποτέλεσμα που προκύπτει – βγάζει την ομάδα πιο ενωμένη από ποτέ.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το θέμα που προέκυψε τα τελευταία 24ωρα και αφορά το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νίκος Μαχλάς μιλώντας στους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ τους ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει έδρα το συγκεκριμένο παιχνίδι ζητώντας την μεγάλη συμβολή τους ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ τόνισαν μιλώντας με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ομάδας ότι πρόθεση τους είναι να περιφρουρήσουν την ομάδα και να την προστατέψουν από κάθε κακοτοπιά. Το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ότι διοίκηση και κόσμος είναι ένα και κατ’ αυτόν τον τρόπο αναμένεται να κινηθεί ολόκληρη η οικογένεια του ΟΦΗ από εδώ και στο εξής, μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου όπου δίνεται η μεγαλύτερη μάχη, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Παράλληλα ο Νίκος Μαχλάς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΟΦΗ θα πάρει την άδεια συμμετοχής και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με τον φάκελο της ομάδας στην δευτεροβαθμία επιτροπή εφέσεων.